Solsken

Nu känner jag verkligen behov av att skriva något helt vanligt inlägg om allting som är frid och fröjd!!!

SOLEN skiner i Skåne och vi har just tagit in 4 leriga hästar i stallet. Och det blir raggmunk till mat.

Kort sagt. Livet leker. Hoppas ni har det lika bra hos er.

image52

Kommentarer
Postat av: Annsingen

Vilken sötnos:))

2008-02-07 @ 19:19:55
URL: http://lillanslilla.blogg.se
Postat av: Chattis

Alltid lika roligt att läsa att livet leker! Jotack, min tupplur gjorde susen, men nu behöver jag snart sova igen :) Körde mej slut på gymet.

2008-02-07 @ 19:39:39
URL: http://chytten.blogg.se
Postat av: alma

wohoo! du laddade upp en bild! *mycket stolt

2008-02-07 @ 19:51:24
Postat av: Carita

åh, rider du? (:
fan, vad tufft! jag vill jättegärna börja rida, har gjort det förut när jag var lite yngre, men slutade i och med att vi flyttade. fast jag blir fortfarande helt lycklig av att känna doften av häst. ^^

2008-02-07 @ 20:59:31
URL: http://happychews.blogg.se
Postat av: Sofie

Åh, solen har visat sig hela dagen här i Halmstad med :D

HAHAHA så du pratar alltså skånska. :P hahaha Det är typ sveriges mest irriterade dialekt, det är tur att du skriver i bloggar alltså :P

2008-02-07 @ 23:02:07
URL: http://sofiejagar.blogg.se
Postat av: Fanny

Nemen, jag förstår, såklart ska du skriva vad du tycker! Jag blir bara glad i vilket fall och jag tycker och känner ju ändå detsamma som jag skrivit, det förändras ju inte! Klart du kan vända saker till positivt genom att kommentera, men negativt drar du inte ner mig:)! Jason, är ju Timbuktu du vet artisten, som du säger hört. T.ex "Alla vill till himmelen". Jag är hans största fan. Och har varit det i några år och det är en väldigt stor hjälp för mig att fortsätta framåt och uppåt här i livet. Det är en stor drivkraft för nya ideér och allt däremellan. Jag har varit deprimerad väldigt länge men är väl påväg uppåt och är väl frisk om man säger så. Det är bara det att jag skapar typ yttre kaos för att orka med detdär gamla inombords.
Jag kan inte sova och tankarna flödar i huvudet. Klockan är 00.02 just nu. Herregud. sitter på bloggen och flippar. Men känslorna är rätt starka när man precis ska sova :)! Jag har haft en toppen dag i dag faktiskt. Men fortsätt, fortsätta som min jason brukar säga :)! Tack för mig! Hörs!

2008-02-08 @ 00:03:40
URL: http://beautifulflower.blogg.se
Postat av: tripp

kul att det finns män som håller på med hästar. dock finns det ju en massa, men jag tror fortfarande att ridsporten är dominerad av kvinnor. travet och galoppen är däremot mansdominerad. vad är det för hästar ni har? :)

2008-02-10 @ 16:43:16
URL: http://ribs.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback










RSS 2.0