Stress

Ska iväg på flyget och lämna gäster och sedan jobba. Stress...

Vi hörs i kväll.

Kommentarer
Postat av: Ulla

Hoppas huvudvärken är bättre eller ännu hellre borta. Stressa inte för mycket. Ta en sak i taget och helt plötsligt har du fått massor gjort.

2008-03-25 @ 07:54:32
URL: http://www.ulla67.blogg.se
Postat av: I'm Here

Svar till mats:
Nej, jag vet. Jag är väldigt kluven. Det är otroligt jobbigt. Jag vill inte bli tjock men jag vill heller inte se ut som ett skelett. Ena sidan av mig vill hålla munnen stängd den andra vill äta precis vad den vill utan att känna ångest. Båda lättare sagt än gjort. Därför ligger jag nu på en blandning av båda med en nypa panik över det hela.

2008-03-25 @ 08:57:00
URL: http://ihavegoals.blogg.se
Postat av: Camilla

Hoppas att huvudvärken har gått över, annars kanske den orsakas av stressen så ta det lugnt.

2008-03-25 @ 09:27:47
URL: http://tungviktaren.blogg.se
Postat av: emma

ja tänk om de e därför du har ont i huvudet hurru...

2008-03-25 @ 11:22:18
URL: http://www.dushi.blogg.se
Postat av: Pialotta

Inte bra att stressa Mats.. Men ibland så är det ett nödvändigt ont;-)
Huvudvärk.. ja du jag har en hemsker sådan denna dag.. vill inte gå om, kan det vara sviterna från gårdagen i kall vind och halva dagen utan huvudbonad..
ha de fint tjing tjing

2008-03-25 @ 13:39:55
URL: http://kafferasten.blogg.se
Postat av: majsan67

kanske jag har tagit över din huvudvärk... har en dånande sådan... o ändå har jag inte stressat ;) kanske är det som är problemet

2008-03-25 @ 14:25:45
URL: http://majsan67.blogg.se
Postat av: Joanna

svar: ja jag vet, det är helt sjukt. men iaf från min sida så är det såhär: de jag peppar till att äta och kämpa emot ångesten är sjuka och väldigt underviktiga och mår sämre av allt det. de är värda mat och att slippa ångesten!
jag själv är inte tillräckligt smal för att va värd mat. hur töntigt det än låter så är det så för MIG. jag kan ju inte säga att andra tänker så, men så e de för mig iaf.

jag menar inte att va otrevlig men jag tror att jag sj vet bättre om mitt liv förstör pga av mitt utseende lr ej. det är ju jag som tvingas gå omkring i min egen kropp varje dag. jag har ju inte alltid försökt "svälta" mig sj, så jag vet ju hur det "andra" livet är. det är inte mkt bättre kan jag säga. därför tkr jag att det inte skadar att försöka det här. det kanske kan ställa till fler problem men det kan inte få mig att MÅ sämre. jag kanske befinner mig bland människor och situationer som påverkar mig (lr det är ju sjklart så). men det är ju just därför jag vill anpassa mig. säkert dumt, men jag vill ju passa in, slippa känna mig ful och äcklig. jag kan inte säga att jag är bombsäker på att allt kmr bli bättre, men jag testar mig som sagt fram för att se om livet är värt nått (asså jag vill inte låta som värsta gnälliga pessimisten).

varför bloggar du förresten?
p.s värsta kul att ha massa djur =) jag har en hund och skulle jätte gärna vilja ha katt, och nästan hela min familj håller på med hästar. tkr verkligen om djur!

2008-03-25 @ 15:29:09
URL: http://lifeasjoanna.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback










RSS 2.0