Pålandet

 Vi har några hästar och det gör att man kommer upp klockan 7 varje morgon. Nyårsdagen också, för hästar bryr sig inte särskilt mycket om att ha sovmorgon. Det gör också att man väldigt ofta är hemma och sällan bortrest, åtmonstone inte hela familjen.

Ibland är det bra ibland dåligt. Just nu känns det bra. L, min fru, och jag skall vara ensamma hemma till nyår och äta någon god fiskrätt. Vi låter ljuset vara tänt i stallet och spelar lite musik för hästarna så att våra föl inte ska bli rädda när det smäller.

Det blir fint.

   

Kommentarer
Postat av: Mingla

vad för sorts blogg har jag menar du? Vilka söta hästar och kise!

2007-12-30 @ 22:31:47
URL: http://fuckmingla.blogg.se
Postat av: mingla

tack :)

2007-12-31 @ 11:05:01
Postat av: carolina

tack så mycekt :)

2007-12-31 @ 15:37:10
URL: http://annacarolinas.blogg.se
Postat av: .oOo.

jag vet att jag antagligen inte ser min kropp på ett naturligt sätt. men grejen e att dt känns ju konsitgt att se sig själv i spegeln. å se ngt som ser fruktansvärt å äckligt ut. å sen tänka att dt inte stämmer. dt känns ju som att dt jag ser e dt som e lixom.
men ah.. jag har änna gått runt länge å inte insett, lr velat inse kanske, att jag inte mår så bra. att jag kanske behöver hjälp. men nu gör jag dt. jag klara dt inte själv. detta nya året ska jag ta tag i dt. jag SKA bli frisk.!!

tack, desamma! hoppas du får ett härligt nytt år.

å be inte om ursäkt för att du skriver! alltid bra med kommentarer! dt e sånna som får än att tänka till, dt där lilla extra som behövs ibland!! ;)

2008-01-01 @ 04:53:32
URL: http://flickanispegelbilden.blogg.se
Postat av: LiLo

vad härligt att ha hästar, och det var en söt katt ni har :D

2008-01-03 @ 23:29:48
URL: http://lindsaylo.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0