Hej vår

Oj vad det är skönt att det är vår. Lena kom hem från Göteborg igår och det första hon säger är: Vad kallt det är här, bara 9 grader. Jaha, men vilka krav vi har nu då!

Våra hästar får nu vara ute dygnet runt, men vi ger dom ju mat ändå. Fast det blir ju lättare med hanteringen. Vi har bara två fölston kvar hemma på vår gård och dom ska vara här ungefär en månad till sen ska dom iväg till häst-BB...

Våra andra hästar är på en annan gård, där vi har träningsavdelningen och bete. Och idag skiner soolen.

Jag får ofta frågan varför jag är så intresserad av ätstörningar o sånt. Jag har ju till och med lagt det som en egen kategori av inlägg. Jag förstår att många undrar och det är väl bra att ni frågar saker om ni undrar.

Just nu känner jag att mitt intresse beror på flera saker. Jag tycker det är roligt att blogga och att läsa och kommentera. Jag är en person som funderar mycket kring känslor och tankar. Jag märker att många uppskattar en kommentar och att någon läser deras blogg som ibland är ett rop på hjälp - fastän det inte sägs.

Ätstörningar är ensamhet och dålig självkänsla. Jag vill visa respekt och vara en medmänniska. Konstigare är det egentligen inte. Och jag tror att det uppskattas och att det till och med kanske kan hjälpa en person att bara någon bryr sig. Hoppas det.


Kommentarer
Postat av: Pialotta

Jag förstår så väl du får frågan.. kan ju uppfattas på olika sätt det där.
Bra du förklarar dig och visst hade det varit kanon om din fru, Lena som du skriver om, oxså tog del av detta..
Jag skriver om ett hett ämne oxså denna dag..
Ha de fint o låt Skånesolen lysa på dig.
Jag bor för övrigt inte på Österlen eller däromkring.. några mil får jag allt köra för att uppleva den sköna naturen där:-)
Men jag bor i Skåne;-)
Ha de fint o ta hand om hästarna..

2008-04-18 @ 13:43:23
URL: http://kafferasten.blogg.se
Postat av: sarah

Jag tycker att det är underbart att det finns sådana som du, som inte "behöver" bry sig, utan gör det ändå. Det är medmänsklighet!

2008-04-18 @ 15:52:55
URL: http://sarahlillemor.blogg.se
Postat av: Pialotta

Nu missförstod du säkert mig:-)
jag menade inte lilla frugan kanske oxså skulle engagera sig i matstörningar och dessa flickor som behöver stöd .. Kanske det blev mindre missförstånd då av läsarna att du som karl.. ja du vet.

2008-04-18 @ 19:08:04
URL: http://kafferasten.blogg.se
Postat av: Linnéa

Tycker det är skönt att veta att det nästan alltid vilar en klok och puschande kommentar från dig när man loggar in =)

2008-04-18 @ 19:42:38
URL: http://livnnea.blogg.se
Postat av: Anonym

Jag hoppas förstås att han såg på det på det viset, men om man vet om att personen man äter med har ett stört förhållande till mat kanske man blir lite nyfiken i alla fall.

2008-04-18 @ 20:50:29
URL: http://dontmindme.blogg.se
Postat av: Anonym

Ja, skönt att man inte har det problemet också. Blir faktiskt glad av solen, har skrivit om det i dagens inlägg :) Trevlig helg på dig med!

2008-04-18 @ 23:10:15
URL: http://dontmindme.blogg.se
Postat av: Joss

Detta kanske låter som en konstig fråga, men jag har sett att du skriver till många tjejer som lider av ätsörningar på ett eller annat sätt. Av vilken anledning? Jobbar Du med det, är Du bara intresserad eller finns det andra anledningar? Hoppas att jag itne är för närgående...

2008-04-18 @ 23:27:01
URL: http://zanning.blogg.se
Postat av: Joss

Oj, det var nog mest att jag kollat in Din blogg tidigare, men inte riktigt vetat vem Du har varit! Tack för svaret iallafall - jag ska verkligen försöka kämpa vidare. Det gäller bara att vara stark.

2008-04-18 @ 23:54:34
Postat av: h-a

du är en fruktansvärt bra människa och medmänniska. hoppas du vet det

2008-04-22 @ 10:36:19
URL: http://jagoch.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0