Sanning och konsekvens

Det är mest personer med ätstörningar som läser min blogg. Det gör mig inget och jag kan förstå att det inte är så intressant om man inte har någon anknytning till detta ämne.

Oavsett vad jag skriver här och att ni läser det så tror jag inte att det hjälper mot ätstörningar. Kanske någon kan ta vara på några tankar, men jag tror att den verkliga starten mot ett friskare liv ligger i att man kan ta sig ur den själsliga ensamheten och hitta en vilja att bli frisk.

Många berättar sanningen i sin blogg. Det gör att man kan engagera sig - om man vill - och komma med förslag eller kommentarer. Kanske bara visa att man läser. Jag önskar att det vore lika enkelt ett berätta sanningen i verkligheten eftersom jag är säker på att fler andra vuxna också skulle lyssna och förstå bättre, kanske engagera sig och då kunna hjälpa till. Eller kanske vara ett stöd och en social kontakt.

Det finns en väg ur ensamheten. Förstå att det inte är skamligt att vara sjuk.

Men jag vet att det är mycket svårare.
Kramar

Kommentarer
Postat av: Tépåsen

Hej, jag har läst din blogg lite då och då och den är rolig. Du skriver så smart och underhållande plus att det är skönt att läsa tankar om ätstörningar av någon frisk person (jag har anorexia...):)

2008-04-19 @ 12:40:23
URL: http://tepasen.blogg.se/
Postat av: fröken gud:

svårt att inte märka när man står som ett frågetecken & inte har en jävla aning om vad man ska ha med sig förutom tandborste & tandkräm. mja, resa & resa. ska till tyskland & jobba 6 dar. men tack. :)

2008-04-19 @ 12:42:01
URL: http://shootmeagainiaintdeadyet.blogg.se
Postat av: Joss

Jo jag vet och jag har verkligen haft bättre perioder nu den senast månaden. Har rest och umgåtts med vänner som jag verkligen tycker om. Men så helt plötsligt är alla upptagna, mamma och pappa är borta och jag är ensam hemma och tycker synd om mig själv... Vet att man måste acceptera att livet inte alltid är "skoj" men det är svårt då man inte alltid är så stark...

2008-04-19 @ 15:38:53
URL: http://zanning.blogg.se
Postat av: Joss

Ja det är ättefint väder här och jag har faktiskt talat ut med någon om mina problem för första gången. Även om jag inte riktigt vet vad det leder till var det väldigt skönt för mig.

2008-04-19 @ 18:24:31
URL: http://zanning.blogg.se
Postat av: Annsingen

Det hänger på kupstorleken...

2008-04-19 @ 19:39:37
URL: http://lillanslilla.blogg.se
Postat av: en mamma

Har läst då och då i din blogg och även sett att du kommenterar många bloggar med äs. Lite nyfiken vad det är som gjort att du hamnat på de bloggarna?
Ha en bra kväll!

2008-04-19 @ 19:39:49
URL: http://enmamma.blogg.se
Postat av: Annsingen

Jag var ju med så jag behöver inte ange mej:)) Två glas kan lätt kännas som flera....trust me!:)) Sov så gott när det är tajm!

2008-04-19 @ 22:41:37
URL: http://lillanslilla.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback










RSS 2.0