Luftombyte

Jag tror jag ska byta blogg, eller vad det heter. Starta en ny. Den sidan av mig som den här bloggen blivit är ju bara en av mina sidor, min snälla, vänliga, kärleksfulla och kanske bästa sida. Den som jag inte har delat med mig till så många innan för att jag inte tagit mig tid att göra det.

Allting har sin tid. Den här bloggen har gett mig mycket, bland annat nya vänner och också mer insikt i hur dåligt många mår av ätstörningar samt förklaringar till det. Jag har insett att jag inte kan rädda så många och att det inte finns särskilt många i den "friska" vuxenvärden som är beredda att lyfta ett finger för att hjälpa någon dom inte känner. Det är tråkigt men kanske inte förvånande.

Jag kommer naturligtvis inte att ta bort matspalats, men jag kommer inte att fortsätta skriva så mycket här heller som jag känner nu. Jag vill nog hellre skriva något annat, försöka vara rolig eller mer ärlig eller bara skriva för att det är roligt. Jag känner dock att det inte passar in i den här bloggen.

Så nu får jag fundera på hur jag ska göra!
Kram på er

Edit: Jag skrev kanske lite fel. Eller visste inte. Men nu vet jag. Jag ska ha en blogg till för mitt eget nöjes skull. Men okej jag skriver nog lite här med om ni nu vill det...

Kommentarer
Postat av: Linda

Jag kommer att följa din blogg oavsett vad än det är du skriver. Det är inte bara vad du skriver om. Det är dig som person vi vill följa. Hur det går i jobbet eller hästen eller alla vanliga tankar som ploppar upp i vardagen. eller nåt? Du kan ju melja för jag vill gärna följa dig och DITT liv.

2008-08-25 @ 19:22:10
URL: http://Fråga.
Postat av: ----

NEJNEJNEJNEJNEJNEJNEJ MATS! MIN VÄRLD RASAR SAMMAN!

2008-08-25 @ 20:16:22
URL: http://http.//Doden.blogg.se
Postat av: K

Klart att du ska skriva det DU vill! Hoppas du vill följa min blogg ändå!

2008-08-25 @ 22:15:54
URL: http://pavagigen.blogg.se/
Postat av: en mamma

Jag kan förstå dig i detta att man vill ha lite luftombyte även i denna bloggvärld. Och det är ju tyvärr så att man kan inte hjälpa alla hur gärna man än vill.Ha det bra.

2008-08-26 @ 15:33:25
URL: http://enmamma.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback










RSS 2.0