Finn fem fel

Även om man står framför spegeln varje dag och försöker se positiva saker så är det svårt att tro på dem. Svårt att se dem också.

Vi har ju gjort världen till en plats där pengar styr allting.  Alla ska sälja något, helst med en reklamsnutt som ger en förskönande bild. Om man läser det finstilta så ser man att det var för bra för att vara sant.

På samma sätt ska vi sälja oss själva. Försöka vara något mer än vi är och hoppas att ingen hinner se att vi egentligen inte kan leverera allt det där.
Jag tror att vi måste tillbaka till verkligheten. Vi måste lära oss att acceptera svagheter och fel. En produkt är inte klar förrän den är färdigutvecklad. Inte en människa heller.

Du skulle aldrig plocka en blomma som inte slagit ut eller äta ett omoget plommon men du tycker att du själv ska vara klar att möta livet när du fortfarande håller på att lära dig hur det fungerar. Knäppt, eller hur?

Kommentarer
Postat av: Junitjej [Vinn en laptop-väska!]

Snygg header!

2008-12-07 @ 09:39:44
URL: http://junitjejen.se
Postat av: K

Morgonpigg, kvällspigg! Jaa du, just nu kan du slå ihop båda, för kroppen kan aldrig sova, inte längre än en 3-4 timmar sådär.Det är mycket som är knäppt, det håller jag med om!!2008-12-07 @ 11:16:23
URL: http://pavagigen.blogg.se/
Postat av: Kakan

en bra dag i S? huh? x)

2008-12-07 @ 12:34:59
URL: http://kaml.blogg.se/
Postat av: Matilda

Ja, hittade dig via Amelie (eller hur, finaste namnet!). Ser att du läser en hel del bloggar jag också läser.. Men det är ju alltid roligt att hitta en ny att följa :)

2008-12-07 @ 20:57:05
URL: http://skulderbladsvingar.blogspot.com/
Postat av: Matilda

sv; det är just det med rätt matilda som är så knepigt.

2008-12-08 @ 21:43:34
URL: http://skulderbladsvingar.blogspot.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0