Jag gör en skillnad

Jag är nog ganska stolt över mitt liv. Kanske inte för hur jag har levt det, men för vad jag har åstadkommit. Min bästa sida tror jag är att jag kan omsätta intryck och erfarenheter till vanligt sunt förnuft. En annan viktig del av mig är humor. Jag älskar att vara rolig och nio gånger av tio är det bara jag själv som uppskattar det, men det är viktigt att kunna se det roliga i saker och ting. Att kunna se på sig själv med en glimt i ögat. Jag lovar.

Det är underbart att kunna strunta i vad andra tycker om en och göra precis som man själv vill. Det är något som jag unnar alla att kunna göra.

Jag märker att många uppskattar det jag skriver. Kanske inte så mycket det jag skriver i min blogg, men att jag läser och kommenterar deras blogg. Jag gör det om jag tror att jag kan göra en skillnad. Om min kommentar kan få någon att känna att en annan människa lyssnar och bryr sig så är jag nöjd.

Det ger mig nya impulser också och jag förstår saker som jag inte har tänkt på förut. Ibland blir man ledsen över det man läser, frustrerad över hur dåligt många mår och arg för att de vuxna i deras närhet inte klarar av att hjälpa till - eller ibland kanske inte får lov att hjälpa till.

Jag gör en skillnad. Och det gör du också.

Kommentarer
Postat av: Maya

Vart i Vellinge bor du?
jag är aldrig i vellinge typ, jo- när jag ska till Vellinge blomman, hehe.

2008-02-09 @ 09:04:29
URL: http://mayahitodit.blogg.se
Postat av: Maya

Vad glad jag blir av att se att du har löänkat mig- men du har skrivit fel adress dessvärre- www.mayahitodit.blogg.se ska dte vara.

2008-02-09 @ 09:06:53
URL: http://mayahitodit.blogg.se
Postat av: Annsingen

Ja bättre vett borde jag ha .Det är sant!

2008-02-09 @ 10:03:00
URL: http://lillanslilla.blogg.se
Postat av: emma

Haha ja...jo de var nog mest positivt, du tolkade rätt (igen).
Segelbåten bytes bort när jag införskaffat lite foton som är lite uppdaterade..har bytt hårfärg rätt drastiskt så vill inte ha blond bild längre, ack ytlighet!
Förresten tycker jag de låter skitkul och jävligt mysigt att fylla 60. Ja e nog lite udda med att ofta önska att jag ibland vore lite äldre. Eller kanskek mycket äldre.

2008-02-09 @ 10:44:48
URL: http://www.dushi.blogg.se
Postat av: stars in heaven

Oh tack så jätte mycket för din kommentar. Du anar inte hur den värmer i hjärtat!

Föresten roligt att du länkar min blogg :)

Kramar

2008-02-09 @ 10:56:23
URL: http://tessiiie88.blogg.se/
Postat av: Pialotta

Jag tillhör skalan som oxså gör som jag själv vill.. har det så bra så för det mesta.. Musik i kväll eller?

2008-02-09 @ 11:26:24
URL: http://kafferasten.blogg.se
Postat av: Soda

Ja jag hoppas att han blir avskräckt av mina ANKLAGANDE ögon just i strypögonblicket. Jag har tränat så som min mamma gjorde när man kom hem och erkände något dumt man gjort.

2008-02-09 @ 13:20:49
URL: http://hobbesfriends.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0