Slut på det roliga?

Oj vilken rolig bloggdag. Jag vet att riktiga bloggproffs sällan svarar på kommentarer och nu tror ni kanske jag ska säga att jag förstår dom men NÄÄÄHH - där tog ni fel.

OK det är jätteroligt att få många kommentarer men för mig är nog ändå det roliga med bloggen att skriva egna kommentarer och i bästa fall ha en dialog med dig som läser. Det är också viktigt för mig att visa att jag värdesätter dom som läser och skriver till mig. Precis som era kommentarer också antyder att ni står ut med att läsa det som jag skriver :)

En sak som jag gör ibland och kanske ni också är att man snabbt svarar på en kommentar i en annan blogg och plötsligt kommer man på att man glömt LÄSA. Det känns ju rätt dumt och ser antagligen ibland konstigt ut också.

Men ingen är ju perfekt. Kanske inte ens Björn Gustavsson haha.

Jag höll på att glömma att jag fick ett SMS från Björn under dagen. Han ville ta över min blogg och i gengäld skulle jag fixa pausunderhållningen på lördag. Plus att jag skulle få ett antal miljoner och runt 6000 vågade bilder som tjejer hade mailat honom bara den senaste veckan. Ja det var kanske nåt mer, nån TV-show eller så. Men nej.

Så jävla lättlurad är jag inte!

Kommentarer
Postat av: stars in heaven

Jo jag vet :/ Typiskt att det är det som är den svåraste biten.

2008-02-29 @ 00:04:56
URL: http://tessiiie88.blogg.se/
Postat av: Pialotta

Självklart är det kul med en massa kommentarer. Idag hann jag inte läsa andras, då mamma skulle vara hos doktorn tidigt och ikväll uppdaterade jag lite.. säjer man A så säjer man B.. i morgon är en annan dag och duuuuu visst går det så bra att skriva in några ord i gen om det skulle vara att man tycker det blevlite fel:-)
Nu kallar sängen, men det blir lite annat i morgon:-)
Tjingeling o natti

2008-02-29 @ 00:29:01
URL: http://kafferasten.blogg.se
Postat av: emma

haha ja de lönade sig attt sticka näsan utanför dörren igår... idag är jag vaken alldeles för tidigt som vanligt men de får gå ändå!!
Vi är nog en familj på resande fot lite... vad är ditt bästa resmål, eller önskedröm-mål kanske? tidiggodmorgon :)

2008-02-29 @ 05:26:48
URL: http://www.dushi.blogg.se
Postat av: Annsingen

Hahaha....Morning!

2008-02-29 @ 06:22:35
URL: http://lillanslilla.blogg.se
Postat av: sanna

Japp. Det är viktigt för mig att ha kontroll. :)

2008-02-29 @ 07:09:11
Postat av: Camilla

Jag kan hålla med om att man bör läsa inlägget. Som vissa som "kommenterade" mitt inlägg om min sjuka momor med att bara svara på min kommentar till dem. Det känns lite skumt kanske att ett grattis står under ett sådant inlägg. Men även jag kan fela, ingen är ju perfekt men Björn kanske är nära, haha :p

2008-02-29 @ 10:28:18
URL: http://tungviktaren.blogg.se
Postat av: sandra

Håller helt klart med dig, jag älskar att skriva och svara på kommentarer det är därför man har en blogg, dela åsikter med varandra !

2008-02-29 @ 13:10:20
URL: http://sooulie.blogg.se
Postat av: Pialotta

Kommer inom och svänger de lurviga.. idag är en dag då jag inte riktigt kan bestämma taktpinnen.. blir det micken eller de högklackade..
Ha en fantastisk dag/kväll .. idag är det ännu en hyfsad vårdag, men det ska blåsa skjortan, har jag hört här nere i morgon.
I morgon är en annan dag:-)

2008-02-29 @ 13:53:59
URL: http://kafferasten.blogg.se
Postat av: K

hehe!
jo men så är det, bara så jobbigt att kämpa
men det är väl inget argument direkt.

2008-02-29 @ 14:46:43
URL: http://www.lillajag91.blogg.se
Postat av: Carita

Nä, jag lovar. :D Det har inte ens varit meningen att slarva, det är bara det att det är lite svårt att få i sig sex mål mat om dagen när man vaknar klockan elva. Men nu börjar ju skolan, så man får in lite rutiner och så i vardagen igen. Jag får helt enkelt göra mitt bästa tills nästa vägning. (:
Men det är inte särskilt rättvist heller, nu - när jag verkligen kämpar, nu när jag verkligen vill bli frisk och gå upp dedär fyra kilona jag har kvar så måste jag tvunget bli magsjuk en gång, och förkyld två. OCH DET PÅ TRE VECKOR! Shit, att vara sjuk en gång per vecka är ingen hit direkt. ;_;

Haha, ja, det är konstigt. Men jag klarar ju av det mesta nu, typ vit pasta, pannkakor (kärlek på det ;*), olika såser, röror, panerad fisk osv, och jag åt tillochmed canneloni förra veckan! Så lite stolt är ändå, dessutom ska vi nog äta köttfärssås nästa vecka. :) Och jag åt faktiskt quornfärssås förra veckan, sug på den du. ^^

2008-02-29 @ 15:00:27
URL: http://happychews.blogg.se
Postat av: sandra

Haha du anar inte ;) hahaha. Coolast i stan !

2008-02-29 @ 15:50:03
URL: http://sooulie.blogg.se
Postat av: Annsingen

Hahah ja kanske det.))

2008-02-29 @ 17:03:38
URL: http://lillanslilla.blogg.se
Postat av: helene

Precis! Man går ju inte på vad som helst.
=P

2008-02-29 @ 17:13:23
URL: http://kamelen.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0