Nobelfesten

Nu har jag bestämt mig. Jag vill gå på fest. Eftersom jag inte gillar blod satsar jag inte på medicinpriset utan något lite enklare. Fysik kanske? Just nu kan jag inte komma på något bättre.

Det finns många svarta hål i universum. Deras funktion och uppgift är att i rasande takt sluka all materia och anti-materia som kommer i dess väg.

Svarta hål                                                                                                         

Jag har upptäckt att det finns svarta hål även på vår planet. Osynliga men växande tomrum som efterhand kommer att uppsluka allt och alla.


Vart tar tiden vägen när den har gått? Människor och djur lägger ner lika mycket tid, båda mest på att äta djuren. Det är uppenbart att förfluten tid samlas i ett svart hål. Var annars? Till samma kategori som tid kan vi hänföra missade möjligheter. De försvinner i samma ögonblick som man missar dem. Att de inte kommer tillbaka beror säkerligen på att inte heller så mycket annat kommer tillbaka från svarta hål.


Levande varelser omsätter enorma kvantiteter energi. Särskilt kaniner, terrorister och barn gör av med mycket energi (så länge barnen inte tvingas städa sina rum). Vart tar då all förbrukad energi vägen? Vi kan ju varken se eller höra den. Just det - svarta hål.

Inte hålen i väggen dock. Elektricitet är en variant av energi som man kan både höra och känna. En god regel är dock att inte känna på elektriciteten om den hörs.


Många varelser har en tankeverksamhet. Tankar som inte sparas försvinner ut och hamnar då, enligt min tes, i det svarta hålet. Detsamma gäller tal och andra ljud som åstadkoms av såväl levande varelser som maskiner. I detta strikt vetenskapliga sammanhang jämställs ljud med oljud och modern jazzmusik. När ljud avklingar för våra öron absorberas de av det svarta hålet.


Hur är det med materia som försvinner? Det vi eldar upp till rök går naturligtvis rakt in i det svarta hålet. Nästa dag är röken borta, vilket borde vara bevis nog. En massa små djur och insekter, som dyker upp ena dan och är borta nästa, har naturligtvis gått samma väg. Sedan har vi allt som ruttnar bort och tycks försvinna som genom trolleri.


Olycklig kärlek som du kommit över, biljetter som inte avhämtats i tid och spår i förra årets snö finns antagligen på samma ställe. Kanske förresten även en nyckel som jag blev av med i somras, men jag behöver den inte längre, så leta inte efter den.


Om du som läser detta av en slump skulle stöta på ett svart hål, var vänlig att ta med en termometer och anteckna temperaturen i hålet. Jag behöver denna uppgift för att kunna slutföra min avhandling i god tid innan Nobelkommittén sammanträder i oktober.

Kommentarer
Postat av: Annsingen

Ja det gör tanter oxå så snart är jag bara 1.50

2008-01-27 @ 19:49:54
URL: http://lillanslilla.blogg.se
Postat av: stars in heaven

Vilken fin design din blogg har!
Kram

2008-01-27 @ 19:52:24
URL: http://tessiiie88.blogg.se/
Postat av: Lexie

svar: haha kan förstå det :P hoppas du får en trevlig kväll :)

2008-01-27 @ 20:29:12
URL: http://musicofc.blogg.se
Postat av: Olessia

fin blogg :D

2008-01-27 @ 21:53:26
URL: http://www.unikaolessia.blogg.se/
Postat av: Annsingen

Tjusigt!
God Morgon!

2008-01-28 @ 06:22:35
URL: http://lillanslilla.blogg.se
Postat av: alma

Mja utflykt o utflykt... Italien lät tusen ggr mer lockande! :D

2008-01-28 @ 07:27:08
URL: http://almakakasi.blogg.se
Postat av: Annsingen

Okej då hämtar jag dej runt nu?? Eller du får ta ett flyg upp..hinner inte annars..

2008-01-28 @ 07:57:57
URL: http://lillanslilla.blogg.se
Postat av: Annsingen

Jaha....tråkigt men jag får försöka ge henne en bild av det då...

2008-01-28 @ 08:15:35
URL: http://lillanslilla.blogg.se
Postat av: emma

komplimang till bloggen!

2008-01-28 @ 10:47:38
URL: http://www.dushi.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback










RSS 2.0