Ingen lyssnar längre

Först ett ord om politik. När Olof Palme talade i Almedalen så var alla tysta och lyssnade. Andäktigt till och med. I dagens politik är det många som talar, men ingen som lyssnar. Tyvärr.

Idag har jag blivit intervjuad hihi. Audrey har ringt från "de ätstördas organisation" och ska skriva om ämnet "Styrka" i nästa nummer av medlemstidningen 'Insikt'. Finns visst inte så medlemmar, men det borde kanske finnas fler. I alla fall så har jag sagt vad jag tycker. Nej haha jag avslöjar inget!

Pialotta tycker att jag kanske borde söka in på nån proffsutbildning så jag kan hjälpa folk på riktigt! Jag är för gammal och dessutom måste jag erkänna att jag tror det behöver finnas någon som ser på vården utifrån. Även om jag inte kan hjälpa någon på ett proffessionellt sätt så kan jag visa att jag bryr mig. Dessutom tror jag att det behövs vuxna som vill försöka förstå och respektera ungdomar utan att vara tvungna till det.

Ibland önskar jag att fler gjorde det. Exempelvis alla de föräldrar som tror att deras barn är "änglar" som man alltid kan lita på. Och alla de som inte kan ta diskussionerna med sina tonårsbarn eftersom de känner sig verbalt underlägsna och inte "orkar"... Ja, det var bara några exempel.

Kram o ha en fin söndagskväll

Edit: Jag menade inte för gammal som i åldern snart 58 utan mer för gammal som i bekväm och att jag trivs för bra med det jag gör nu.

Kommentarer
Postat av: Nuc

vad menar du med att du inte ser min blogg längre?...

2008-07-13 @ 20:26:21
URL: http://nucleus.blogg.se/
Postat av: Ninni

Du är inte för gammal!! Hellre en 60-åring (låt säga att du är klar då:-)proffspsykolog än en icke lämlig 40-åring..Du..jag tror mig för en stund att jag lyckats "ändra på den där tanken" men det dröjer inte länge innan jag är tillbaka i gamla mönster..ha en fin söndag du med!

Kram från Jenny i Trollhättan

2008-07-13 @ 22:19:30
URL: http://jennyhelgen.blogg.se/
Postat av: Ann

God morgon min vän!

Det är synd du är "för gammal" då det säkert skulle passa dej som handen i handsken!

2008-07-14 @ 06:34:35
URL: http://lillanslilla.blogg.se/
Postat av: Ann

VArför inte ett ord??

2008-07-14 @ 08:58:41
URL: http://lillanslilla.blogg.se/
Postat av: millla

är du bara 57? jag trodde du var 58 och skulle fylla 59! :)

2008-07-14 @ 18:35:30
URL: http://doden.blogg.se/
Postat av: alma

anar jag viss sarkasm i den senaste kommentaren?

2008-07-14 @ 19:05:38
URL: http://almakakasi.blogg.se/
Postat av: Ninni

Det är nästan så att man känner sig för gammal för att läsa denna herres blogg..han är ju ung som en sommarnatt juuuu:-)2008-07-14 @ 19:10:37
URL: http://jennyhelgen.blogg.se/
Postat av: sanna

(svar på din kommentar) för mig är detta normalt. Och jag vill bara ner i vikt igen. För just nu känner jag mig som ett stort monster. Visst jag vet själv när jag hör siffrorna 53kg att jag inte är överviktig. Men dessa siffror stämmer inte alls med spegeln och vad mina ögon visar. Jag ska bli smal igen. Vill hellre få tillbaka mitt anorektiska beteende än det dumma bulimiska.

Postat av: Rebecca

Tycker det är bra att det finns en vuxen även här (bloggen) som bryr sig om ungdommar som har det jobbigt.

2008-07-20 @ 22:25:37
URL: http://svartadiamanten.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0