Självbiografin

Jag är bara en vanlig person. En människa som gör fel och misstag, som skattar ofta och gråter ibland, som behöver kärlek och omtanke, som oroar mig för framtiden, som ofta är ensam och ibland inte passar in. Som inte är perfekt på något sätt.

Och som undrar vad det är för typer som läser min blogg utan att kommentera...

Kommentarer
Postat av: Nucleus

Mats, jag tycker att du är underbar.

2008-07-12 @ 07:28:48
URL: http://nucleus.blogg.se/
Postat av: nucleus

"det är en väldig skillnad på män o våldtäktsmän." så enkel mening, men tack för att du sa det! Känns mer tydligt att det kan vara så nu.

2008-07-12 @ 07:29:49
Postat av: Sofie

haha ja tänk om alla skulle kommentera i bloggarna. Då hade man ju kunnat visa övriga läsare att man iaf. hade mer är 3 som läser bloggen. ;)

2008-07-12 @ 11:48:40
URL: http://sofiejagar.blogg.se/
Postat av: KS

Jo jag brukar allt läsa, men inte kommentera särskilt mycket. Jag kom in här från en blogg om ätstörningar, o har fastnat här sedan dess. Jag har själv en ätstörning, bulimi, men är på god väg ur den. Hoppas jag. Det är intressant o läsa vad någon som inte är sjuk skriver om saken. Nu ska jag försöka göra det som jag är sämst på att intala mig att jag kan, plugga, och som lätt triggar igång mina ätstörningar. Måste öva inför hösten lite, så jag inte faller tillbaka då(och ta igen alla tentor jag missat pga av dumma tankar så jag kan fortsätta plugga annat till hösten). De är konstigt vad man kan intala sig många dumma saker. Men kan man det så kan man ju också intala sig det omvända. Tack o hej för mig! /KS

2008-07-12 @ 13:47:26
Postat av: sanna

jag tjuvläser..


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0