Anledning

Ibland säger man: Du har fått detta livet av en anledning, därför ska du leva det och försöka uppskatta det. Men alltså, vad är den där anledningen? Är det nån högre makt eller att ens föräldrar ville ha barn. Eller vad?

Jag förstår nog inte heller varför det behövs en anledning. Skulle det vara lättare att uppskatta livet om det finns en anledning till att man lever? En förutbestämd väg som man ska vandra eller någon uppgift man ska utföra?

Vi som lever har ju en fördel mot dem som är döda. Kanske är det strömtillförsel till hjärnan och ett hjärta som bankar eller så är det förmågan att tänka och känna eller så kanske det är att kunna skratta och gråta, se och höra, äta och sova.

Ja lite av varje kanske. Allt som allt tycker jag att livet har lite mer at erbjuda än andra alternativ! Utan anledning.


Kommentarer
Postat av: Diamanten

jag som fått dig att änka lilla hunden? :P

2008-09-27 @ 22:21:14
URL: http://www.bortomverkligheten.blogspot.com
Postat av: Karin

Tack för kommentaren:)

Du har så rätt i det, struktur är en viktig del i vardagen!

2008-09-27 @ 23:49:21
URL: http://karinsvardagitankar.blogspot.com
Postat av: Sofíe

När jag fyllde 20 fick jag en bok som heter "Meningen med livet". Återkommer om vad som står i den. Den står här bakom mig, men är det efterfest så är det ju att supa tills det sista tar slut, inte läsa någon bok... Hur som helst så är det typ 30985278930 olika "meningen med livet"-citat från olika personer. Dock inte från mig. Diem Perdidi! Tjingtjong flaggstång!!

2008-09-28 @ 03:24:24
URL: http://sofiejagar.blogg.se/
Postat av: K

Ja de får jag verkligen hoppas.

2008-09-28 @ 10:52:21
URL: http://pavagigen.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback










RSS 2.0