Livet leker väl

Jag är obegripligt pigg för min ålder. Snart måste jag tvinga mig att gå och sova bara för att man ska göra det! Men jag måste skriva och säga att ni är väldigt duktiga på att skriva till mig. Tack!
I morgon ska jag på Tivoli med Anna och Kalli, hennes isländske boyfriend. Eller köpenhamn i alla fall. Inte regn bara!

Ha det så bra ni kan!

kram


Kommentarer
Postat av: Sara

Vad kul!

2009-07-16 @ 11:20:22
URL: http://rosaspektakel.blogg.se/
Postat av: jenna

jag vet, jag har fel. eller jag önskar att iaf jag har fel. ngnstans är det klart att det finns äkta människor. jag önskar att jag vore äkta! det är bara så jävla lätt att säga att man ska sluta tänka jobbiga tankar och vara äkta o glad, rycka upp sig. men det är så in i helvetes svårt. jag har hela livet framför mig, så jag måste ju, jag kan inte ge upp.jag ska fan aldrig ge upp, även fast jag inte orkar mer. har du barn?

2009-07-16 @ 19:25:35
URL: http://morkret.blogg.se/
Postat av: jagskakrossaätstörningen

Lite ändringar har skett :P

2009-07-18 @ 11:40:09
URL: http://jagskakrossaatstorningen.blogg.se/
Postat av: Anonym

du är 57 år gammal och letar reda på unga svaga tjejers bloggar. Det är inget fel att du bryr dig, men det kan lätt tolkas fel när en 57 årig man hänger omkring på unga tjejers bloggar. Vet tex din fru om att du håller på såhär? Du borde röra dig i kretser runt din egen ålder, jag menar ingenitng illa men du kanske kan tänka efter lite själv. Du har samma beteende som pedofiler, de tar kontakt med unga flickor. Du kanske inte alls är en ,och ser en trygghet i att ha någon att dela tankar med. Men det känns allmänt fel, ta inte alltför illa upp, men jag ber dig tänka efer! Kankse har jag rätt, kanske har jag fel. Men du är snart 60 år och har kontakt med flera unga tjejer, hos mig går det inte hem. Att du dessutom följer dessas bloggar får mig verkligen att fundera.

2009-07-18 @ 12:45:21
Postat av: Sara

Jasså vad trevligt.. Grattis i förskott då. :DÖnskat nå speciellt?

2009-07-18 @ 17:29:59
URL: http://rosaspektakel.blogg.se/
Postat av: mats

Tack anonym, jag har all respekt för din åsikt även om du vill vara anonym. Jag har hört det förut och min fru tänker precis som du! Jag vet inte varför man bara ska röra sig i kretsar kring sin egen ålder, det verkar rätt tråkigt. Jag läser och kommenterar bloggar av ett enda skäl. Jag bryr mig om människorna bakom liksom jag gjort med mina egna barn. Så fundera du vidare.

2009-07-18 @ 17:30:20
URL: http://matspalats.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0